Centrul Infotrafic: Coloane de maşini spre litoral

În ciuda caniculei extreme, principalele artere rutiere sunt blocate de coloane de mașini, în special pe Valea Prahovei și spre litoral. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române raportează situații de trafic îngreunat în mai multe puncte cheie ale țării. Traficul este intens sâmbătă, la ora 11.00, pe DN 39 în Eforie Nord și Agigea. Pe DN1 Ploiești – Brașov, traficul se desfășoară în coloană între localitățile Breaza și Comarnic, pe direcția de urcare către Brașov. Aglomerație este și pe raza stațiunilor Azuga și Bușteni, pe sensul de coborâre spre Ploiești, unde mulți turiști se întorc de la munte. Conform rapoartelor, traficul pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, și A3 București – Ploiești este normal, fără incidente majore care să perturbe circulația.

Până pe 9 august, pe DN 7 Pitești-Sibiu, circulația este închisă zilnic între orele 06:00 și 20:00 în zona localității Boița, pentru lucrări necesare construcției autostrăzii Sibiu – Pitești. Totodată, sunt restricții de tonaj pe DN 39 Agigea – Vama Veche până pe 15 iulie 2024, în contextul Festivalului Beach, Please.

Pentru a ocoli zonele aglomerate de pe DN 1 București – Ploiești – Brașov, se pot folosi rute alternative precum București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov sau București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râşnov. Pentru autostrada A2 București – Constanța, alternativele includ traseele București – DN2 – Urziceni – DN2A- Hărșova – Constanța sau București- DN3 – Fundulea – Lehliu – A2 – Constanța. Aceste opțiuni pot ajuta la evitarea congestiei și la un tranzit mai fluid.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Centrul Infotrafic: Coloane de maşini spre litoral

  • sâmbătă, 13 iulie 2024 la 12:49
    Legătură permanentă

    Decât așa , mai bine stăteați pe internet , cu ceva rece în pahar și cada sau ligheanul plin ! Dar de-asta a-ți vrut salarii mai mari , nu ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *