Centrul de Scafandri anunță selecția pentru admiterea la cursul de inițiere

Centrul de Scafandri din Constanța organizează, în perioada 27-31 ianuarie, selecția pentru admiterea la cursul de inițiere scafandru, care este planificat să se desfășoare, în perioada 24 februarie-16 aprilie.

Selecţia pentru curs cuprinde o evaluare psihologică, probe fizice, vizită medicală şi teste de hiperbarism (barofuncţie şi toleranţă la oxigen). Pentru participare se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 40 de ani, care sunt absolvenți de liceu și care își doresc o carieră în domeniul scafandreriei.

Absolvenţii vor primi un certificat de absolvire cu antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi cel al Ministerului Muncii și Justiției Sociale, care le va permite exercitarea profesiei de scafandru în ţările Uniunii Europene.

Detalii suplimentare cu privire la metodologia de admitere la cursul organizat de unica instituție de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României sunt disponibile pe site-ul oficial al acesteia (www.centruldescafandri.ro) în secţiunea „Cursuri”.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *