CECCAR se pregătește de Centenar: Conferința regională de contabilitate și fiscalitate, la Constanța

Luni, 7 iunie, a avut loc în stațiunea Mamaia Conferința regională de contabilitate și fiscalitate, care face parte din ciclul de acțiuni desfășurate de CECCAR în pragul aniversării celor 100 de ani de la reglementarea profesiei.

La Conferința de luni de la Constanța au participat toți președinții celor 42 de filiale naționale, alături de membrii Consiliului Superior ai organismului professional, precum și invitați ai unităților deconcentrate din Constanța.

ceccar 1

În prima parte a lucrărilor au vorbit despre importanța profesiei contabile, locul și rolul CECCAR în societate președintele la nivel național al Corpului Experților, Robert Șova și Ștefan Mihu – vicepreședinte al CECCAR. De asemenea, au adresat alocuțiuni directorul Agenției Județene a Finanțelor Publice, Doinița Radu; inspectorul șef al ITM Constanța, Eugen Bola și Cristina Mutiș – purtător de cuvânt al Casei Județene de Pensii Constanța și Doina Cazacu – șef serviciu asistență contribuabili AJFP Constanța.

doinita radu
Doinița Radu
bola
Eugen Bola

Amintim că CECCAR va fi condus din 2022, pentru un mandat de patru ani, de constănțeanul Ștefan Mihu, fost senator, ales în această funcție în aprilie a.c. Organism reprezentativ pentru profesiile liberale din țara noastră, care numără peste 30.000 membri, CECCAR se pregătește să aniverseze în luna iulie Centenarul.

mihu
Ștefan Mihu
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *