Cearta se mută în ograda UDTR: „Uniunea este a turcilor din România sau a romilor musulmani?”

După circoteca din sânul Uniunii Democrate a Turco-Tătarilor Musulmani din România a venit rândul Uniunii Democrate Turce din România să fie scoasă „la tablă” cu privire la fondurile primite de la statul român, remunerația conducerii, donațiile, cheltuielile ș.a.m.d. „pentru a se elimina orice suspiciune privind activitățile ilegale sau/și la limita legii a Uniunii”.

CITEȘTE ȘI:

Tătarii strâng rândurile: fostul președinte al UDTTMR, Gelil Eserghep, s-a trezit cu plângeri penale!

Solicitarea de publicare a acestor sume vine din partea unui etnic turc, antreprenor din județul Prahova, care a transmis recent o scrisoare deschisă conducerii UDTR și a președintelui Osman Fedbi (FOTO), din care redăm următoarele:

1

2

3

4

5

După criteriile financiare, semnatarul scrisorii, Ali Ibraim, trece la acuzații, precum aceea că există „cazuri de nevoiași care nu au primit ajutoare ocazionate de Kurban Bayram”, în timp ce „VIP-urile abonate la turismul comunitar selectiv au primit câte 2-3 pachete”. Ali Ibraim concluzionează că „suntem oropsiți să fim reprezentați de un presupus turc (președintele UDTR, Osman Fedbi – n.r.) și de foști strungari cu diplomă FF cumpărate în timpul mandatelor”:

6

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *