Spread the love

Ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța trebuie să aibă loc, joi, 28 februarie. În avanpremiera întâlnirii, vicepreședintele CJC, Claudiu-Iorga Palaz, a anunțat că „PMP nu va susține proiectul de hotărâre nr. 14 privind încetarea aplicării prevederilor Hotărârii CJC nr. 168/17.08.2016 cu privire la constituirea comisiei de analiză a solicitărilor unităților administrativ – teritoriale în vederea repartizării sumelor defalcate din unele surse de la bugetul de stat. Apreciem că hotărârea nr. 168/17.08.2016, este utilă și ea trebuie să rămână în vigoare pentru o repartizare obiectivă și transparentă a sumelor de bani către primăriile din județul Constanța”.

„Hotărârea aceea a fost aprobată de noi la începutul anului 2016, de toate partidele politice, când am stabilit cum se repartizează bugetul dinainte. Pentru că PNL nu mai participă, normal că hotărârea aceea rămâne caducă (fără putere legală – n.r.), nu mai are valabilitate! La ora asta, PNL nu a luat nici o poziție față de această hotărâre! Hotărârea veche presupunea înființarea unei comisii, în care se împărțeau banii pentru primării. PNL trebuia să se bată, dacă voia să obțină ceva, dar la ora asta PNL demonstrează că nu îi pasă de primari! Fac apel ca PNL să voteze exact ca mine! Nici până la ora asta, PNL nu a ieșit cu o poziție referitoare la acest proiect!”, a spus vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Întrucât situația este tensionată cu privire la acest proiect, aparatul administrativ al Consiliului Județean Constanța a decis să retragă proiectul de pe ordinea de zi, ceea ce presupune că vor avea loc negocieri ulterioare.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *