CEARTĂ în opoziție! Dobre (PRO România) acuză PLUS Constanța de amatorism: „Suntem atacați de cei pe care-i consideram că sunt în aceeași baricadă. Minciuna este atuul lui Cioloș!”

Modificările aduse Codurilor penale au ajuns, miercuri, în Camera Deputaţilor, iar deputații au dat votul final asupra modificărilor în şedinţa de plen și, evident, a fost un nou prilej de răfuieli între majoritatea parlamentară și opoziție.

CITEȘTE ȘI:

Pentru modificările aduse la Codul de procedură penală, au fost 181 de voturi pentru, 83 împotrivă și o singură abținere, iar pentru modificările aduse la Codul penal, s-au înregistrat 180 de voturi pentru, 81 împotrivăși două abțineri.

Rezultatul votului i-a iritat atât de tare pe cei de la PLUS Constanța încât au făcut o gravă eroare. În această vânătoare de vrăjitoare, aceștia au lovit unde nu trebuia, arătând că deputații constănțeni Mircea Titus Dobre și Mircea Banias au votat pentru aceste modificări!

eroare plus dobre

Cei doi sunt parlamentari ai PRO România și au absentat la votul de miercuri, greșeala celor de la PLUS Constanța fiind taxată dur, joi dimineață, de Mircea Dobre.

„Am fost surprins să-mi văd fotografia pe pagina de Facebook a noii formațiuni politice PLUS Constanța, cu acuzații de blat la votul de ieri, din Camera Deputaților. Încă o dată văd că Minciuna, Ipocrizia și Demagogia sunt singurele „atuuri” ale celor care acum ne atacă pe noi, ducându-și electoratul pe o pistă falsă. Probabil au moștenit „strategia” de la liderul lor, Dacian Cioloș, care exact asta ne-a demonstrat tuturor, în 2016. (…) Ne întrebăm dacă acest atac furibund al celor de la PLUS Constanța nu cumva este un blat politic: este vorba despre foarte mulți bani, de care PLUS beneficiază implicit, în această alianță cu USR. PRO România a cerut eliminarea finanțărilor de milioane de euro, acordate partidelor politice. Acum suntem atacați chiar de cei pe care-i credeam de aceeași parte a baricadei, în lupta contra PSD-ALDE-UDMR!”, a spus deputatul Dobre.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *