Ce lucrări se desfășoară în această săptămână în Constanța

Atenție, constănțeni! Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, reabilitează în această săptămână trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Ion Bănescu. Concomitent, se vor realiza lucrări de frezare a carosabilului pe strada Patriei și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis, potrivit reprezentanților municipalității.

„Conform graficului de lucru, angajații administratorului tramei stradale vor interveni pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța”, au precizat cei de la Primărie.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Cutezătorilor, în zona bl. IV10. Totodată, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L. Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu. Nu în ultimul rând, continuă amplasarea stâlpilor pentru protecția pietonilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *