CCINA: Ziua porților deschise la Centrul Enterprise Europe Network

Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, găzduit de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa este membru al celei mai vaste rețele la nivel mondial care sprijină întreprinderile – Enterprise Europe Network, rețea care reprezintă cel mai important instrument al Comisiei Europene ce are acest scop. Evenimentul de la Constanța va avea loc marți, 10 decembrie, la sediul CCINA, din Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 185A, de la ora 10.00.

CITEȘTE ȘI:

Cu această ocazie, Centrul își propune să ofere informaţii şi soluţii menite a le facilita organizaţiilor participante susţinerea şi dezvoltarea afacerilor (acces la la baze date de cereri/oferte de produse/servicii/tehnologii), parteneriate de afaceri: misiuni economice şi evenimente de brokeraj, accesare de surse de finanţare, legislaţie, taxare, fiscalitate, standarde, servicii în sprijinul inovării, transmiterea de feedback către Comisia Europeană etc.

CITEȘTE ȘI:

În cadrul acestui eveniment, va avea loc seminarul: „Îmbunătăţirea relaţiei contribuabil-autoritate în disputele fiscale”, organizat în colaborare cu firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) – Centrul de Excelenţă în Litigii Fiscale.

„Măsurile tot mai radicale ale autorităţilor fiscale atât la nivel mondial, cât şi în România, confirmă faptul că ne aflăm într-o schimbare a modelelor relaţiilor contribuabil – autoritate fiscală, iar contribuabilul român trebuie să se adapteze noilor condiţii. Seminarul oferă idei de îmbunătăţire a relaţiei contribuabil-autoritate fiscală, creşterea gradului de predictibilitate pentru contribuabilii implicaţi într-o dispută fiscală, măsuri de mediere pentru reducerea numărului disputelor fiscale, fie că este vorba despre inspecţii fiscale, controale antifraudă sau de potenţiale ramificaţii în zona penală”, au precizat reprezentanții CCINA.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *