Cazinoul din Constanța, subiect de dispută la moțiunea împotriva ministrului „Grindă”: „Sunteți fără jenă, v-ați plantat la o poză!”

Camera Deputaţilor a dezbătut, marţi, moţiunea simplă împotriva ministrului Ion Ştefan, intitulată „Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte”. În 9 iunie, dezbaterea a fost amânată din cauza unor probleme de sănătate ale celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltării, care a invocat probleme de sănătate. Astfel, moţiunea a fost atunci doar citită.

La dezbaterile de marți, ministrul, evident, și-a apărat mandatul, atât de vehement încât a precizat și că „administrația PSD Constanța a tergiversat începerea lucrărilor de reabilitare a Cazinoului”.

ion stefan

„Guvernarea liberală a făcut în 8 luni de mandat ceea ce ei nu au fost în stare (PSD – n.r.) ani la rând. Dau doar două exemple: începerea lucrărilor de reabilitare la Cazinoul din Constanța, tergiversate de administrația PSD locală din Constanța și centrală tot PSD și semnarea celor trei contracte pentru spitalele regionale de la Iași, Cluj Napoca, Craiova, așteptate de toți românii. Reiese clar din moțiunea PSD că toți PSD-iștii au început să bâzâie după ce am pus capacul la borcanul cu miere din Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Sunteți supărați nevoie-mare pentru că am scos la iveală matrapazlâcurile făcute ani la rând de PSD în Ministerul Dezvoltării”, a spus Ion Ștefan.

Replica a venit imediat de la liderul grupului PSD, Alfred Simonis, care l-a taxat pe Ion Ștefan, amintindu-i că el a preluat mandatul când toate etapele pentru începerea lucrărilor erau deja la final.

„Aici sunteți fără jenă, deoarece contribuția dvs. la acest obiectiv este egală cu zero! Până să ajungeți ministru s-au parcurs toate etapele: s-a asigurat finanțarea în mandatul fostului ministru PSD, Daniel Suciu, cu sprijinul Primăriei Constanța, dvs. v-ați plantat la o poză! Încă o mostră de penibilitate și lipsă de caracter!”, a spus Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *