Cazare pentru persoanele fără adăpost, pusă la dispoziție de Primărie

Primăria Municipiului Constanta, prin Direcția Generală de Asistență Socială, este pregătită să asigure cazarea persoanelor fără adăpost atunci când se înregistrează fenomene meteorologice periculoase.

Potrivit unui anunț de joi al municipalității, în centrul de ajutor, persoanele fără adăpost pot ajunge doar după ce au fost deparazitate, li s-a făcut un minimum de analize medicale în unitatea de primire urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” și pot prezenta o adeverință conform căreia sunt apți pentru colectivitate. În felul acesta, se evită răspândirea bolilor. Odată ajunși în acest adăpost, oamenii beneficiază, atâta timp cât se înregistrează avertizări meteorologice,  de un pat cald, hrană și de un loc în care se pot spăla. 

„Municipalitatea dispune în acest moment de 20 de locuri de cazare cu posibilitatea de suplimentare cu înca 10. Constănțenii sunt rugați să sune imediat la 112 în momentul în care văd o persoană fără adăpost aflată într-o situație dificilă”, au precizat reprezentanții municipalității.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *