Cătălin Predoiu se înscrie în cursa pentru șefia PNL

Abia 24 de ore au trecut de la anunțul Alinei Gorghiu, prin care a renunțat la șefia PNL, iar prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu, a anunțat, marți, că va candida la președinția partidului.

„Am luat decizia sa candidez la viitoarea Conventie Nationala a PNL din 2017 pentru functia de Presedinte ales. Doresc un PNL unit, dar un PNL viu, nu unul inert, cum e acum, naucit de rezultatul alegerilor.
Ii chem pe colegi la unitate, dar si la reintoarcerea PNL la politicile care l-au consacrat. Candidez pentru ca PNL trebuie sa se reintoarca la problemele poporului, sa militeze pentru antreprenori si capitalism national. Candidez pentru ca inteleg cat de important este sa avem o opozitie reala la PSD in Parlament”, a anunțat deputatul Cătălin Predoiu.

Membrii Birolui Politic Naţional al PNL au votat, marţi, în unanimitate, ca Raluca Turcan, liderul filialei Sibiu, care a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare, să fie preşedinte interimar al partidului până la Convenţia Naţională.

Odată cu votarea Ralucăi Turcan drept preşedinte interimar, liberalii au impus şi condiţia ca aceasta să nu candideze la congresul de anul viitor.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *