Carosabil și trasee pietonale, în curs de reabilitare, în mai multe zone din orașul Constanța

În această săptămână, continuă procesul de modernizare a zone carosabile pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei. Pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga, se reabilitează infrastructura trotuarelor cu borduri noi în timp ce suprafața pietonală este recondiționată cu pavele moderne. Pe aleea Magnoliei din zona Dacia, se reabilitează partea carosabilă și se construiesc trasee pietonale. Similar, pe aleea Lupeni, continuă lucrările de amenajare a căilor de acces către blocuri.

Potrivit municipalității, infrastructura pietonală de pe strada Liliacului este în curs de modernizare. Pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Pandurului, se decapează trotuarele și se montează borduri noi. Pe străzile Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac și pe străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare, continuă investițiile în infrastructura rutieră. Spațiile verzi din aliniamentele stradale sunt igienizate corespunzător. Lucrările se extind în toate cartierele Constanței.

Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, se refac marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. În paralel, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Carosabil și trasee pietonale, în curs de reabilitare, în mai multe zone din orașul Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *