Carosabil modernizat pe mai multe străzi din municipiul Constanța

Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere acoperă tot mai multe zone rezidențiale, anunță, marți, reprezentanții Primăriei Constanța. Astfel, după ce săptămâna trecută a fost recondiționat carosabilul pe aleea Universității, pe strada Parâng și pe strada Nicolae Filimon, tronsonul cuprins bulevardul Aurel Vlaicu și strada Verde, echipele SC Confort Urban SRL intervin pe strada Pajurei din cartierul Faleză Sud, unde suprafața decopertată este îmbrăcată în asfalt.

lucrari de modernizare a carosabilului 5

Potrivit municipalității, în cartierul CET, pe aleea Albatrosului, a fost frezată zona carosabilă, în etapa premergătoare lucrărilor de asfaltare. Lucrări de asfaltare se vor extinde în cartierele KM 4 și Faleză Sud și vor include: strada Petru Cercel, porțiunea cuprinsă între strada Brizei și bulevardul 1 Mai, strada Brizei, tronsonul delimitat de strada Petru Cercel și strada Steluței și bulevardul 1 Mai Vechi, tronsonul delimitat de strada Caraiman și strada Ion Slavici. De asemenea, va continua reabilitarea carosabilului pe strada Nicolae Filimon iar în cartierul Palazu Mare se va acționa pe strada Dumbrăveni și pe strada Santinelei.

Pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

lucrari de modernizare a carosabilului 6

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *