Carosabil decopertat pentru a fi turnat un nou strat de asfalt pe o stradă din Constanța

Astăzi, echipele administratorului drumului public continuă să acționeze cu utilaje pentru decaparea zonei carosabile pe strada Dionisie cel Mic, între strada Barbu Ștefănescu Delavrancea și aleea care asigură legătura cu strada Soveja. Carosabilul este decopertat pentru a fi turnat un nou strat de asfalt. Potrivit municipalității, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 15:30.

strada Dionisie cel Mic 3

Simultan cu reabilitarea carosabilului, se reamenajează și parcarea situată pe strada Dionisie cel Mic, la intersecția cu aleea din zona blocului 70. Intervențiile asupra carosabilului vor continua miercuri și joi, traficul rutier fiind restricționat total, în intervalul orar 07:30-15:30. Suprafața carosabilă va fi asfaltată și vor fi aplicate marcajele rutiere.  

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să folosească rute ocolitoare pentru a evita formarea de ambuteiaje.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.