Care este cel mai bun joc de noroc? Avantajele și dezavantajele fiecărui joc de cazino

Ai căutat și tu „cele mai bune jocuri de cazino” și te-ai simțit copleșit de răspunsurile primite? Ei bine, e important să înțelegi că nu există un singur „cel mai bun” joc de noroc. Sarcina ta, ca jucător, este de a decide care aspecte ale unui joc sunt importante pentru tine. Cauți ceva ușor de jucat? Sau poate prefer ceva mai complicat?

Alte aspect de luat în considerare se referă la abilitățile necesare sau gradul de socializare implicat de un anume joc. Cât de importantă e posibilitatea de câștig, sau la ce bonusuri să te aștepți sunt întrebări importante la care ar fi util să ai răspunsuri înainte de a-ți alege jocul preferat.

În acest articol vom încerca să răspundem la cele mai frecvente întrebări legate de cele mai bune jocuri de noroc. La final, dacă te simți pregătit, îți poți încerca și tu norocul la 888 casino.

Ce jocuri sunt ușor de învățat și jucat?

Dacă ești în căutarea unui joc ușor de învățat și de jucat, îți sugerăm oricare dintre următoarele jocuri:

 • Baccarat
 • Ruletă
 • Sloturi

Baccarat pare un joc complicat din cauza sistemului de scor. Dar nu trebuie să iei nici o decizie sau chiar să jucați o mână; cel puțin nu din prima. Dacă rămâi doar cu pariul de bază, te vei descurca fără probleme la baccarat. Ai parte de distracție din plin, dar și șanse rezonabile de a merge câștigător.

Dacă rămâi la o schema de joc simplă, nu îți va pune nici ruleta multe probleme. În schimb, sloturile sunt jocuri atât de ușoare încât nici nu avem ce să îți explicăm. Plasezi pariul, învârti rolele și speri la cele mai bune rezultate.

Unde se complica treaba?

Pe de altă parte, dacă vrei să ai parte de acțiune mai complicată, îți recomandăm următoarele jocuri:

 • Craps
 • Poker
 • Pariuri sportive

Craps este jocul preferat al multor pasionați ai cazinourilor. Este interesant și are potențialul de câștiguri mari în timpul unei singure sesiuni.  Înțelegerea modului în care funcționează regulile necesită câteva minute, dar odată ce le-ai învățat, ești cu un pas mai aproape de câștig. Totuși, jocul nu implică necesitatea unor abilități speciale. 

Pokerul nu este cu adevărat un joc de cazinou, deoarece vei juca împotriva celorlalți jucători și nu împotriva casei. De altfel, pokerul se joacă într-o camera distinctă.

Pariurile sportive ar putea fi catalogate drept cel mai dificil joc de noroc. Poți petrece o viață întreagă acumulând informații despre un singur sport și tot nu vei avea garanția că vei câștiga. Numărul de pariuri și modul în care pariurile sunt plătite pot părea uluitoare.

Pariurile sportive, totuși, sunt cel mai bun drum către îmbogățire, dacă joci la un nivel profesionist. Cu toate astea, e important să știi că nu este ușor să devii un parior sportiv profesionist, dar este posibil.

Jocuri precum blackjack, keno și video poker pot fi considerate de nivel mediu din punctd e vedere al complexității. În schimb, aceste jocuri sunt extrem de distractive.

Ce jocuri de cazino implica socializarea?

Unele jocuri oferă posibilitatea de a socializa cu alți jucători. Dacă te atrage interacțiunea socială, ai putea să încerci următoarele jocuri:

 • Baccarat
 • Craps
 • Poker
 • Pariuri sportive

Jocurile de cazino care sunt mai bune pentru introvertiți, care nu implică prea multă interacțiune socială includ următoarele:

 •  Keno
 • Păcănele
 • Video poker

Jocuri care necesită îndemânare

Presupunem că știi deja că la majoritatea jocurilor de cazino casa va avea întotdeauna un avantaj în fața jucătorilor. Abilitățile și îndemânarea jucătorilor ar putea conta, însă nu vor transforma un pariu necâștigător în unul câștigător.

Singurele jocuri de îndemânare care îți oferă posibilitatea de a bate casa, cel puțin matematic, sunt blackjackul, pokerul, pariurile sportive și pokerul video.

Cu toate acestea, pentru a obține un avantaj asupra casei, trebuie să fii mai mult decât bun. Trebuie să folosești în mod neapărat o strategie pentru a-ți crea un avantaj (de exemplu poți încerca numărarea cărților). Așadar, e nevoie să îți faci temele înainte de a începe jocul.

Pe de altă parte, există o grămadă de jocuri care nu implică niciun fel de abilități speciale. Între acestea se numără: baccarat, craps, keno, ruletă, păcănele.

Ce jocuri pot aduce cel mai mare profit?       

Unele jocuri oferă posibilitatea de a obține un cec mare, care sunt acestea? Ei bine, poți alege între: keno, ruletă, păcănele sau video poker. Pe de altă parte, crapul oferă plăți mari, însă frecvența acestora este mai redusă. Jocuri precum baccarat și blackjack nu oferă prea multe ocazii de a obține victorii mari. 

Concluzie

Alegerea unui joc de noroc este mai complicată decât ar putea părea la prima vedere. Asta deoarece jocurile de noroc implică destul de multe elemente, între care, așa cum spune și numele, un rol important îl are norocul. Așadar, indiferent de cât de ușor sau cât de greu este un joc, cu puțină determinare, vei avea posibilitatea să îl înveți. Nu uita că important este să te distrezi și să profiți din plin de toate ofertele și promoțiile pe care cazinourile online le oferă jucătorilor.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *