Spread the love

„Caravana Tricolorul”, acțiune elaborată la nivel național de Tineretul Național Liberal cu scopul celebrării Anului Centenar, a ajuns, marți și la Constanța, iar de vineri este la Tulcea.

Membrii Filialei TNL Constanța au purtat tricolorul, simbolul național, pe umeri în fața Cazino-ului Constanța, au colectat gânduri de bine, speranțe cu ocazia Centenarului și au reamintit locuitorilor orașului că suntem în prag de sărbătoare a Marii Uniri.

Am adunat, de la persoanele prezente, gânduri de bine cu ocazia Anului Centenar cu ajutorul unor cartoline pe care le vom trimite către Alba Iulia. Feedback-ul generat a fost unul pozitiv și emoționant, cetățenii orașului au privit cu căldură intențiile noastre și s-au alăturat cu drag acțiunii. Noi, tinerii liberali, am pornit la drum cu tricolorul si vom străbate toate județele țării până pe 25 noiembrie, când drapelul național va fi arborat la Alba Iulia!”, a declarat Alexandra Barbu, președintele Organizației municipale TNL Constanța.

Constanța este cea de-a 14-a locație în care a ajuns Caravana, de vineri aceasta ajungând la Tulcea, iar punctul final va fi la Alba-Iulia, pe 25 noiembrie a.c.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *