Caravana ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA pentru strângerea de semnături de susținere a candidatului independent unionist la alegerile europarlamentare, George Simion, a trecut, în drumul său, prin Constanța. Venind de la Tulcea, echipa de campanie a lui Simion a ajuns joi dimineață la Constanța, unde a strâns semnături pe faleza Cazinoului, apoi a urmat punctul de întâlnire cu susținători ai candidatului la Instituția Prefectului Constanța.

Echipa de campanie a continuat activitatea în fața Tomis Mall și a încheiat seara la City Park Mall, apoi a plecat spre județul Călărași.

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, liderul unionist George Simion, are ca obiectiv strângerea a 100.000 de semnături de susținere în acest sens.

„Politicienii au promis și au tot promis și în urma lor rămâne o listă lungă de vorbe goale și nici o realizare. Nu s-a făcut aproape nimic nici măcar în sensul apropierii românilor de pe ambele maluri ale Prutului, dacă la Chișinău există o politică de stat care să îi separe pe frați, la București întâlnim o nepăsare sfidătoare, în ajutorul guvernanților, dodoneilor și plahotniucilor din Republica Moldova. După mulți ani de muncă și proiecte pe care le-am făcut fără sprijinul partidelor sau televiziunilor sau de altă natură, ne-am cam săturat să urlăm la lună și trebuie să punem piciorul în prag! Nu ne sperie nici interdicțiile de intrare sau ieșire prin vama nedreaptă de la Prut, nici polițiile locale ale unor diverși executanți de partid care încearcă să ne pună bețe în roate și nici o altă autoritate care dorește să mențină sârma ghimpată între frați! De aceea, îi rog pe toți românii, oriunde ar fi, să susțină echipa noastră și să ducem mesajul Reunirii celor două state românești direct în Parlamentul European! Numai împreună putem să facem România Mare!”, a spus liderul unionist, George Simion, pentru TOMIS NEWS.

George Simion are 33 de ani și de 13 militează pentru unirea României cu Republica Moldova. A studiat atât la București, la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București, cât și la Iași, în cadrul programului de masterat în Crimele Comunismului al Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Dintre multe opțiuni, a ales una, cu sufletul, dar și cu mintea: lupta pentru Reunire, pentru o Românie mai puternică, pentru o țară mare în Europa.

În 2011, a înființat Platforma Unionistă Acțiunea 2012, reușind să coaguleze asociațiile și grupurile de inițiativă din România și Republica Moldova care împărtășeau același ideal, al reîntregirii naționale. În echipă, a desfășurat sute de acțiuni, campanii și evenimente, printre care și campania de strângere de semnături pentru adoptarea unei legi pentru Basarabia, zeci de școli de cultură și afirmare românească pentru tinerii de peste Prut, formarea în Parlamentul României a grupului „Prietenii Unirii”, cu senatori și deputați din toate partidele, zeci de manifestații stradale pentru Unire la București, Chișinău, Cahul, Bălți, Iași, Sibiu, Târgoviște, Galați, Brăila, campania în școlile din România „O oră de istorie pentru Basarabia”, reuniuni ale jurnaliștilor de pe cele două maluri de Prut, Congresul Diasporei Unioniste, dotarea cu materiale didactice pentru licee românești din regiunea transnistreană, concerte de Ziua Limbii Române și de Ziua Unirii Basarabiei cu România, flash-mob-uri de comemorare a unor date tragice în istoria românilor, ca 28 iunie 1940, obținerea măsurii de trecere a Prutului, din România în Republica Moldova, doar cu buletinul, lansarea Alianței pentru Centenar, formată din 100 de organizații care și-au unit forțele pentru a evidenția prin acțiuni de anvergură că anul 2018 este despre Basarabia, Declarațiile de Unire cu Țara venite din partea a peste 180 de Consilii locale din Republica Moldova, lansarea unui post de televiziune prin cablu la Chișinău, declarația unanimă din Parlamentul României la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Iar lista este mai lungă de atât.

În prezent, i s-a aplicat a doua interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova și mai are încă o interdicție de a intra pe teritoriul Ucrainei. Din cauza vehemenței unioniste și de militantism pentru cauza națională, aceste interdicții au determinat intenția lui George Simion de a candida, ca independent, la alegerile pentru Parlamentul European, din 26 mai a.c.

Sub sloganul „ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA”, candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, va aduce în atenția opiniei publice teme de interes național: Unirea Basarabiei cu România, protejarea drepturilor românilor din comunitățile istorice, sprijinirea românilor din județele Harghita și Covasna, valorificarea potențialului diasporei și contracararea sistemului mafiot care blochează dezvoltarea României și a Republicii Moldova.Simion susține că în Parlamentul de la Bruxelles va fi o voce a românilor de pretutindeni, nu a partidelor politice.

FORMULARUL DE SEMNĂTURI POATE FI DESCĂRCAT DE AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *