Caravana candidatului independent la alegerile europarlamentare, George Simion, ajunge la CONSTANȚA: „Contăm pe srijinul fiecărui român, pentru ROMÂNIA MARE!”

Asociația Platforma Unionistă Acțiunea 2012 anunță, miercuri, că JOI, 21 FEBRUARIE a.c., ORELE 17:00, Caravana de semnături pentru susținerea candidaturii independente a unionistului GEORGE SIMION la alegerile pentru Parlamentul European, AJUNGE LA CONSTANȚA!

CITEȘTE ȘI:

Caravana ROMÂNIA MARE ÎN EUROPA va ajunge pe platoul din fața Instituției Prefectului Constanța, la orele 17:00, urmând ca, de la orele 18:00, să continue campania de strângere de semnături în fața TOMIS MALL.

George Simion RMN
Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion

George Simion are 33 de ani și de 13 militează pentru unirea României cu Republica Moldova. A studiat atât la București, la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București, cât și la Iași, în cadrul programului de masterat în Crimele Comunismului al Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Dintre multe opțiuni, a ales una, cu sufletul, dar și cu mintea: lupta pentru Reunire, pentru o Românie mai puternică, pentru o țară mare în Europa.

În 2011, a înființat Platforma Unionistă Acțiunea 2012, reușind să coaguleze asociațiile și grupurile de inițiativă din România și Republica Moldova care împărtășeau același ideal, al reîntregirii naționale. În echipă, a desfășurat sute de acțiuni, campanii și evenimente, printre care și campania de strângere de semnături pentru adoptarea unei legi pentru Basarabia, zeci de școli de cultură și afirmare românească pentru tinerii de peste Prut, formarea în Parlamentul României a grupului „Prietenii Unirii”, cu senatori și deputați din toate partidele, zeci de manifestații stradale pentru Unire la București, Chișinău, Cahul, Bălți, Iași, Sibiu, Târgoviște, Galați, Brăila, campania în școlile din România „O oră de istorie pentru Basarabia”, reuniuni ale jurnaliștilor de pe cele două maluri de Prut, Congresul Diasporei Unioniste, dotarea cu materiale didactice pentru licee românești din regiunea transnistreană, concerte de Ziua Limbii Române și de Ziua Unirii Basarabiei cu România, flash-mob-uri de comemorare a unor date tragice în istoria românilor, ca 28 iunie 1940, obținerea măsurii de trecere a Prutului, din România în Republica Moldova, doar cu buletinul, lansarea Alianței pentru Centenar, formată din 100 de organizații care și-au unit forțele pentru a evidenția prin acțiuni de anvergură că anul 2018 este despre Basarabia, Declarațiile de Unire cu Țara venite din partea a peste 180 de Consilii locale din Republica Moldova, lansarea unui post de televiziune prin cablu la Chișinău, declarația unanimă din Parlamentul României la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Iar lista este mai lungă de atât.

În prezent, i s-a aplicat a doua interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova și mai are încă o interdicție de a intra pe teritoriul Ucrainei. Din cauza vehemenței unioniste și de militantism pentru cauza națională, aceste interdicții au determinat intenția lui George Simion de a candida, ca independent, la alegerile pentru Parlamentul European, din 26 mai a.c.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.