Caragheorghe (USR-PLUS) a pus săbiile pe masă, pentru primarul Chițac: „Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir să DISPARĂ din Primărie! Cupșa nu are decât să rămână în… USL”

Consilierul local al USR-PLUS, Dumitru Caragheorghe, a transmis vineri un mesaj tranșant pentru Primăria Constanța sau, mai exact, pentru primarul Vergil Chițac. În ciuda faptului că USR-PLUS susține că alianța cu PNL trebuie să funcționeze pe plan local, Caragheorghe este cât se poate de tranșant: Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir nu mai trebuie să facă parte din aparatul administrativ, adică să… plece din Primăria Constanța. Totodată, Caragheorghe îl atacă și pe Ovidiu Cupșa din… nu înțelegem care motive, întrucât acesta nu face parte nici din Primărie și… nici la PNL nu este foarte susținut. De asemenea, se pare că ultimele două întâlniri dintre USR-iști și liberali nu au fost productive, întrucât Caragheorghe îl acuză pe președintele organizației municipale a PNL, senatorul Septimiu Bourceanu, de… fake news:

„Am mai spus-o public și o repetăm: avem un mandat de reorganizare și reîmprospătare a administrației publice prin ruperea de reprezentanții vechiului sistem numiți în cele mai multe cazuri pe criterii exclusiv politice! Să fie clar: la USR Constanța nu girăm în funcții publice personaje ale trecutului PSD-ist, condamnăm traseismul politic, nu acceptăm reșapați și nu ne facem că nu vedem susținerea de care au beneficiat diverși membri în funcții publice fie din partea PSD, fie din partea PNL. USR și PNL sunt într-un parteneriat la guvernare locală și națională și acest lucru trebuie să ne facă să lucrăm împreună, să ne rețină de la afirmații gratuite și la transferul unor probleme interne în curtea partenerului. Da. Sunt insitituții publice de interes național, în care anumite persoane nu trebuie să se mai regăsească și să fiți convinși că nu au suport în USR. În același sens, ne-am delimitat și am solicitat încă din luna noiemebrie a anului trecut ca domnii Horia Constantinescu și Cristinel Dragomir, cu ștate vechi în PSD sau în protipendada puterii locale din ultimii ani, să nu se regăsească în aparatul administrativ al Primăriei. În ceea ce îl privește pe domnul liberal Cupșa (CERONAV), nu are decât să-și caute susținerea în USL. Dumnealui nu are girul USR! Niciodată. Atât USR cât și PNL au luciditatea de a găsi soluții la aceste situații fără a fi nevoie de etichetările complet neavenite și false lansate în spațiul public de domnul Septimiu Bourceanu!”, a transmis Dumitru Caragheorghe.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.