„Căpitan pentru o zi”, concursul care te introduce în profesia ofițerului de marină

Ministerul Transporturilor, în colaborare cu CERONAV, organizează în această perioadă un concurs al cărui premiu 1 constă în o invitație pentru două persoane în incinta Simulatorului din cadrul CERONAV Constanţa.

Ministerul Transporturilor şi CERONAV asigură transportul câştigătorului şi a însoţitorului său din Bucureşti la Constanţa şi retur. Orice alt traseu ales de participant intră în sarcina câştigătorului, iar transportul oferit de organizator nu se valorifică.

Pentru a deveni căpitan pentru o zi, sunt trei pași simpli:

1. Accesaţi pagina oficială a Ministerului Transporturilor de pe Facebook (www.facebook.com/MinisterulTransporturilor)
2. Daţi like paginii www.facebook.com/MinisterulTransporturilor
3. Răspundeţi printr-un comentariu la postarea concursului ce conţine întrebarea: “Câţi ani de activitate împlineşte Ceronav anul acesta?”
Câştigătorul va fi desemnat miercuri, 6 aprilie 2016, prin tragere la sorţi.

„Din cei care răspund corect, câștigătorul va ajunge la Constanța să lucreze pe simulatorul nostru de navigație, va vedea facilitățile centrului. Este pentru promovarea profesiei de marinar și a centrului nostru. Câștigătorul va sta practic în ziua aceea în simulatorul de navigație, în simulatorul de mașină, va scoate efectiv o navă din port, ca și cum ar fi în profesia de ofițer de marină. Ideea a fost a biroului de presă de la minister, noi avem o relație foarte bună cu ei și discutând soluții împreună am făcut un concurs pe tema asta și aducem oameni din afara profesiei. Imediat am achiesat la idee, așa cu bani mulți își face oricine imagine, cu bani puțini sau fără bani e altă poveste… Practic, pe noi ne interesează ziua în care o să vină câștigătorul, când îl luăm în primire, facem un program și să se simtă căpitan în ziua respectivă! Va face ce fac și cursanții noștri, pe parte practică, nu pe parte teoretică, partea practică este spectaculoasă pentru cei care vin din afara profesiei”, a spus directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa, pentru TOMIS NEWS.

Tragerea la sorţi va fi supervizată de un juriu format din 2 persoane din cadrul grupului de lucru pentru comunicarea pe reţelele sociale la nivelul Ministerului Transporturilor.

Pentru verificare şi validare, câştigătorul trebuie să comunice adresa de email prin un mesaj privat pe pagina www.facebook.com/MinisterulTransporturilor până pe data de 8 aprilie 2016, orele 10:00.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.