Spread the love

Primăria Municipiului Constanța informează că începând de miercuri, 16 octombrie, ora 18:00 și până joi, 17 octombrie, ora 20:00, se vor institui restricții de trafic în zona Casa de Cultură din Constanța.

Traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 de circulație de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între aleea Daliei și strada I.L. Caragiale, precum și în zona parcărilor în spic aflate pe tronsonul menționat. Totodată, accesul autovehiculelor va fi restricționat în parcările aflate pe strada I.L.Caragiale, pe tronsonul delimitat de intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu până la bariera de acces în parcarea Casei de Cultură Constanța.

Motivul îl constituie desfășurarea unei întruniri, joi, 17 octombrie, la Casa de Cultură din Constanța. Candidatul la alegerile prezidențiale și președinte al PSD, Viorica Dăncilă, va fi prezentă la Constanța cu prilejul acestei întruniri electorale.

Programul complet al Vioricăi Dăncilă în județul Constanța, pentru joi, 17 octombrie, este următorul:

  • ora 10,00 întâlnire electorală cu cetățenii din zona de nord a județului, terenul de sport din comuna Ciobanu. Participă cetățeni din Ciobanu, Hârșova, Saraiu, Gârliciu, Horia, Ghindărești, Topalu, Crucea, Vulturu, Seimeni, Siliștea, Pantelimon și Grădina.
  • ora 13,30 întâlnire electorală cu cetățenii din zona centrală a județului pe stadionul din orașul Murfatlar. Participă cetățeni din Murfatlar, Medgidia, Ovidiu, Valu lui Traian, Poarta Albă, Ciocârlia, Bărăganu, Castelu, Deleni, Adamclisi, Mereni și Peștera.
  • ora 18,30 întâlnire cu alegătorii din Constanța și zona de sud a județului – Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Participanți din Constanța, Mangalia, Năvodari, Eforie, Techirghiol, Agigea, Cumpăna, Limanu și Tuzla.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *