Candidatul independent la europarlamentare, George Simion: „DNA Constanța este la pământ! Nu a mai avut un flagrant din vremea lui Nicușor Constantinescu!”

Pe fondul nesfârșitelor dezbateri privind Justiția sau legislația în materie, constatăm faptul că tocmai Justiția nu mai are performanțele din anii precedenți. În contextul în care conducerea PSD întreține o ofensivă de proporții împotriva instituțiilor anticorupție, acestea nu mai au nici un rezultat notabil. De exemplu, nu mai este nici un secret faptul că ANI nu a mai avut nici un rezultat de la arestarea lui Horia Georgescu încoace. Totodată, odată cu plecarea Laurei Codruța Kovesi, DNA se află pe urmele ANI, adică nu mai are nici un fel de activitate concretă.

Instituțiile de forță ale statului, ne referim aici la cele secrete din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, adică în directa subordonare guvernamentală, sesisează acest lucru și se plâng de faptul că nu mai au cu cine să lucreze pentru că, de exemplu, DNA… nu mai există! Nu doar serviciile secrete au această convingere, ci și politicienii, cum ar fi candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion.

Candidatul unionist și independent a sesizat faptul că anumite instituții anticorupție nu mai dau rezultate și, duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate, a dat ca exemplu DNA Constanța, condusă de procurorul Andrei Bodean, reconfirmat pe funcție în 28 martie a.c.

CITEȘTE ȘI:

Ultima realizare a lui Bodean și, implicit, a DNA Constanța, este înfundarea fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, aspect care s-a întâmplat acum… cinci ani. De atunci, atât partenerii DNA și, mai nou, politicienii, sesizează faptul că, la Constanța, DNA… doarme în front.

„Ne uităm la Justiție ca la fotbal… în loc să vedem că nu mai funcționează în teritoriu deloc, de exemplu la DNA Constanța, din vremurile în care era Nicușor Constantinescu, nu au mai făcut nici un flagrant, nimic! Ar trebui să ne mai intereseze și funcționarea instanțelor, pentru că sunt zeci de mii de oameni nemulțumiți de Justiția din România, fiind cu procese blocate în luni sau ani, pe noi ne interesează (ironic – n.r.) să avem un favorit: ba procurorul de la DNA, ba procurorul șef, la asta s-a ajuns, să avem echipe cu care să ținem în bătălia pentru Justiție!”, a spus George Simion.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.