Candidatul independent la europarlamentare, George Simion, apel către organizațiile civice: „De astăzi nu mai sunt doar candidatul cauzei unioniste, ci și al cauzelor civice, juste, ignorate de politicieni!”

Candidatul independentul la alegerile europarlamentare, George Simion, alături de Alexandru Vîlvoi, fondatorul Asociației ,,România Fără Gropi” și Constantin Troncotă, activist civic care militează împotriva sistemului corupt din România, au organizat, marți, o conferință de presă în cadrul căreia s-a născut conceptul „Alianța independenților pentru alegerile europarlamentare”.

Prin această inițiativă, George Simion dorește ca cei care s-au înscris ca independenți în cursa pentru Parlamentul European și nu au reușit să strângă semnăturile necesare sau cei care s-au calificat deja să i se alăture.

„Ne dăm mâinile pentru a face o echipă comună în aceste alegeri europarlamentare și în viitorul ciclu electoral: prezidențiale, locale și parlamentare. Pentru noi este foarte important să ducem mesajul Unirii, pentru care ne luptăm de peste 10 ani, la nivelul instituțiilor europene, să ducem demersul la unul internațional și să aducem sensibilizarea partenerilor internaționali euroatlantici pe subiectul reîntregirii naționale, reunificării poporului român. Am văzut și alți independenți care reprezintă cauze drepte, juste, care merită să ajungă la nivelul instituțiilor europene. Nici un partid politic nu i-a ascultat pe acești oameni și nu i-au luat cu adevărat în considerare, în afara campaniilor electorale, demagogic, strict populist. (…) Consider că este util să îmi deschid platforma și către ceilalți candidați independenți care vor să se alăture și să își ducă proiectele în Parlamentul European. (…) De astăzi, eu, George Simion, nu mai sunt doar candidatul cauzei unioniste, ci și candidatul cauzelor civice care nu au reprezentare, deschid această platformă către toți independenții să vină alături de ea!”, a spus candidatul independent George Simion.

Mesajele lui Simion, Vîlvoi și Troncotă, disponibile VIDEO AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.