Canalele Navigabile, cooperare cu administrația similară din Ungaria. Georgescu, în vizită la Ambasada României din Budapesta

Evenimentul de promovare “Danube – Black Sea Canal Meets Hungarian Partners”, organizat de C.N. Administraţia Canalelor Navigabile S.A (ACN) la Budapesta, Ungaria, va avea loc joi, 7 septembrie a.c. Cu această ocazie, compania va putea „să îşi facă cunoscută activitatea şi să identifice posibile cooperări viitoare, evenimentul fiind un bun prilej de a intra în legătură cu mediul de afaceri şi cu reprezentanţi de marcă din domeniul naval. Prin participarea a numeroşi parteneri din Ungaria şi din ţările riverane Dunării care se ocupă de transport şi logistică, vor fi dezvoltate relaţii comerciale între agenţii economici care urmăresc absorbţia traficului pe tronsonul Dunăre – Portul Constanţa şi retur”.

De asemenea,  astăzi, delegația ACN, condusă de directorul general Daniel Georgescu efectuează o vizită la Ambasada României  în Ungaria, fiind invitaţi de Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar, domnul Marius Lazurca. La discuţii va participa şi consilierul economic, Tullia Balla Imola din cadrul Ambasadei.

Georgescu consideră ca fiind de o importanţă majoră dezvoltarea colaborării companiei cu parteneri exteni şi îşi manifestă intenţia de a dezvolta viitoare relaţii de colaborare cu partenerii din Ungaria, prin punerea la dispoziţie a servicilor specifice obiectului de activitate al companiei.

„Cu prilejul acestor întâlniri vom pune în valoare activităţile desfăşurate de Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. şi vom aduce la lumină beneficiile utilizării transporturilor pe căile navigabile interioare din România”, a spus Georgescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*