Campanie de DONAȚII, inițiată de medicii de la Boli Infecțioase Constanța, pentru redeschiderea spitalului. Are și primarul Chițac „soluții”: centru de vaccinare

Cadrele medicale ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța au contactat o serie de ONG-uri pentru a mișca lucrurile în privința redeschiderii unității spitalicești. În timp ce primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, îi amenință pe aceștia și promite marea cu sarea în filmulețe din birou, medicii și asistentele unității s-au mobilizat și strâng bani, care vor fi necesari reparării spitalului, dacă primarul Chițac va dori vreodată acest lucru. Astfel:

FUNDAŢIA FILANTROPICĂ METROPOLIS,

sediul în Bucureşti, str. Drumul Săbăreni, nr.47-53, sector 6, cod postal 060646

COD FISCAL 23249281

Denumire banca: CEC BANK – VICTORIEI

Adresa bancii Calea Victoriei nr. 13 sector 3, Bucuresti

SWIFT : CECEROBU

IBAN:

RON RO05 CECE B000 30RO N067 5601

USD RO33 CECE B000 B8US D067 5799

EUR RO35 CECE B000 C1EU R067 5927

Cu specificatia „Pentru reabilitare SCBI CT”

Între timp, singura măsură luată de primarul Constanței în privința spitalului, de la incendiu și până azi, a fost includerea unității în Maratonul vaccinării care se desfășoară în prezent la nivel național:

Deschidem (astăzi – n.r.) un nou centru de vaccinare în incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Astfel, începând de la ora 8 dimineața organizăm un maraton de vaccinare de 24 de ore, urmând ca programul ulterior de funcționare a centrului să fie anunțat la începutul săptămânii viitoare. Este un moment critic pe care România îl traversează și trag speranța că din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră conștientizați importanța vaccinării. După cum vedeți, zilele acestea ambulanțele și mașinile mortuare abia mai fac față solicitărilor și cruda realitate este că peste 90% dintre acestea transportă persoane infectate și nevaccinate. Este o tragedie pe care trebuie să o depășim împreună și vă rog să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor pe care îi îndrăgiți. Vă mulțumesc”, a declarat Vergil Chițac.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.