Campanie de DONAȚIE pentru o familie din Vama Veche, rămasă în stradă după ce un incendiu le-a mistuit casa

Asociația People are People – Vama Veche anunță duminică faptul că acum câteva zile o familie din comuna Limanu a rămas…pe stradă. În doar câteva ore, un incendiu devastator a mistuit tot ceea ce a construit familia Leca într-o viață. Au reușit să se salveze la timp, dar și-au pierdut complet căminul precum și toate bunurile pe care le aveau.

Suntem o comunitate în care oamenii sunt alături de semenii lor care trec prin momente grele. Și vrem să ajutăm! Alături de Primăria comunei Limanu prin Compartimentul de Asistență Socială le suntem aproape acestor oameni. Prima problema, mai exact un spațiu de locuit s-a rezolvat. De asemenea, de mâine, locul incendiului va fi curățat și vor fi îndepărtate ruinele casei de către angajații serviciului Limanu Verde. Însa, nevoile acestei familii sunt uriașe în acest moment și orice gest de ajutor contează enorm. O donație financiară sau anumite materiale de construcții, electrocasnice sau mobilier, fie chiar ajutor voluntar pentru reconstrucția unei mici locuințe – toate acestea contribuie la susținerea unei familii care a pierdut tot ce avea în doar câteva ore. Cel care a făcut focul într-un mod atât de iresponsabil este reținut de Politie, însă acest lucru nu diminuează drama pe care o traversează acești oameni. Este important sa ne mobilizam și să oferim cât putem din ceea ce avem. Gândiți-vă ca oricare dintre noi ar fi putut să fie în locul acestei familii, iar ruinele din care încă iese fum să fie ale casei noastre! Haideți, oameni buni, să sprijinim familia Leca și să le fim aproape în acesta perioadă grea a vieții lor. Fiecare, cum și cu ce poate! Pentru ca puțin de la noi, cu puțin de la voi…inseamna mult mai mult decât ceea mai au acum acești oameni. Mai exact: absolut nimic! Poate doar speranța că vor avea, cândva, un acoperiș deasupra capului! (…) Colaboram cu serviciul de Asistenta Sociala al Primăriei Limanu, iar sumele strânse vor fi utilizate pentru a susține nevoile prioritare ale acestor oameni. De asemenea, atât noi cât și doamna Simona Georgescu – reprezentantă a Compartimentului Asistență Socială, suntem disponibili oricând pentru a va îndruma privind orice ajutor non-financiar pe care sunteți dispuși sa îl oferiți. Ne referim la bunuri sau servicii pe care considerați ca le puteți dona. Toate sumele de bani, dar și toate donațiile care se vor strange, vor fi utilizate în mod transparent, astfel încât comunitatea să fie implicată permanent în acest gest colectiv de empatie și susținere reciprocă”, au transmis reprezentanții asociației People are People.

Asociația People are People pune la dispoziția tuturor celor care vor să fie alături de familia Leca următoarele conturi pentru donații financiare:

Asociația People are People – Vama Veche, CIF 39362839lei: RO14BACX0000001625887002

Unicredit Bank Mangalia euro: RO84BACX0000001625887003 – Unicredit Bank Mangalia

De asemenea, sunt puse la dispoziție următoarele numere de telefon: 0756 712 404 sau 0741 225 737

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *