Campania „Curăţăm Constanţa Noastră”, ediția de toamnă! Primăria Constanța îndeamnă la responsabilitate civică

Campania „Curăţăm Constanţa Noastră”, organizată de Primăria Constanța, este deja o tradiție în municipiul nostru. Inițiativa îndeamnă la responsabilizare civică față de mediul înconjurător, iar până la startul ediției de toamnă a campaniei mai sunt doar câteva zile. Ajunsă deja la cea de-a șaptea ediție, acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii octombrie, iar în tot acest timp vor avea loc activități de înfrumusețare a orașului.

Potrivit Primăriei Constanța, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare şi igienizare a întregului municipiu, iar lucrările vor fi împărțite pe zone în care se va interveni conform unui program bine stabilit. Cositul spațiilor verzi, salubrizarea și igienizarea cartierelor și parcurilor, plantarea de pomi și flori sau reabilitarea de fațade deteriorate sunt doar câteva dintre acțiunile care vor fi efectuate în cadrul campaniei „Curățăm Constanța Noastră”. 

„Sunt invitați să participe la curățenia de toamnă a orașului nostru toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității. Doar împreună putem avea orașul pe care ni-l dorim: curat, civilizat, modern, european, așa că oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare, este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus“, spun cei de la Primăria Constanța.

Amintim că prima ediție a campaniei „Curățăm Constanța Noastră” a avut loc în octombrie 2015, între timp municipalitatea adoptând o hotărâre de Consiliu Local prin care lunile aprilie și octombrie sunt dedicate acțiunilor de curățenie în tot orașul.

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*