Campania „Curățăm Constanța Noastră”, ediția a noua, la start. Fiecare constănțean poate participa la curățenia de toamnă a orașului

Au mai rămas câteva zile până la startul celei de-a noua ediții a campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, organizată de Primăria Municipiului Constanța. 

În toată luna octombrie, vor fi efectuate acțiuni de ecologizare, igienizare și înfrumusețare a întregului municipiu. Campania urmărește totodată educarea cetățenilor cu privire la efectele negative pe care poluarea le are asupra mediului şi asupra sănătății oamenilor.

„Sunt invitați să participe la curățenia de toamnă a orașului nostru toți locuitorii. Până acum s-au înscris zeci de școli și asociații de proprietari, universități, agenți economici sau cluburi sportive din municipiu. Pentru că merităm să trăim într-un mediu mai curat, mai sănătos și trebuie să redăm naturii strălucirea pe care o merită, haideți să „Curăţăm Constanţa Noastră” împreună!”, este îndemnul lansat de reprezentanții municipalității.

Oricine dorește să se implice în acțiunile de igienizare este încurajat să se înscrie pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro  și să aleagă una dintre zonele de acțiune din calendarul propus.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.