Campania „Curățăm Constanța Noastră”: „Au fost igienizate aproape toate cartierele din oraș”

Pe 1 octombrie a început cea de-a noua ediție a campaniei de curățenie generală a orașului nostru. Potrivit Primăriei Constanța, de atunci și până acum, au fost igienizate aproape toate cartierele din municipiul Constanța și foarte mulți voluntari s-au alăturat campaniei inițiate de municipalitate.

Vineri, a fost rândul Direcției Generale de Asistență Socială Constanța. Iar lor li s-au alăturat și zeci de pensionari care doresc să trăiască într-un oraș curat.  Dis de dimineață, angajații împreună cu seniorii au făcut curățenie și au igienizat în jurul tuturor cluburilor pentru seniori din oraș. Oamenii spun că este și datoria lor să păstreze curățenia în locurile în care își petrec zilnic mai multe ore.

Ulterior, angajații DGAS au mers la toate creșele din municipiu și au făcut curățenie în curțile și în zonele adiacente unităților .

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat în campania „Curățăm Constanța Noastră” și îi invită și pe ceilalți să se alăture pentru a transforma Constanța într-un oraș curat și modern, aşa cum ni-l dorim cu toții.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Campania „Curățăm Constanța Noastră”: „Au fost igienizate aproape toate cartierele din oraș”

  • vineri, 18 octombrie 2019 la 21:49
    Permalink

    Nu angajatii DGAS trebuie sa dea cu matura. Ci cei care stau la cozi acolo luna de luna si fac cate 10 copii cand nu au nici posibilitatea financiara si nici iq-ul necesar sa ii creasca, aia sa fie scosi la matura !!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *