Camera Deputaţilor dezbate moțiunea împotriva lui Ghinea (Fonduri Europene). Decizie în PNL: Vot ÎMPOTRIVĂ

Camera Deputaților dezbate luni moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, moțiune intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”. Votul va fi dat marți, conform anunțului făcut de președintele Camerei, Ludovic Orban. Moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea, dezbătută luni și votată marți de Camera Deputaților.

Moțiunea simplă va fi dezbătută luni de la ora 16.00, iar votul va fi marți. (…) Opoziția a căutat sistematic să intre în subiectul Planului Național de Redresare și Reziliență și opinia mea este că folosesc acest intrument parlamentar, moțiunea simplă, pentru a exprima puncte de vedere și critici, după părerea mea, în mare parte nefundamentate, cu privire la PNRR”, declara liderul PNL, miercurea trecută.

Preşedintele PNL, LUdovic Orban, a declarat, luni, că Biroul Executiv al formaţiunii a decis, în unanimitate, ca parlamentarii formaţiunii să voteze împotriva moţiunii iniţiate de PSD la adresa ministrului Cristian Ghinea. De asemenea, Orban a anunţat că liberalii vor fi mobilizaţi până în 30 iunie, în aşteptarea moţiunii de cenzură anunţată de PSD.

Moţiunea iniţiată de PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea. Biroul Executiv a decis în unanimitate să dea mandat parlamentarilor să viteze împotriva moţiunii iniţiate cu PSD”, a anunţat, luni, Ludovic Orban.

Acesta a vorbit şi despre moţiunea de cenzură anunţată de PSD.

Până la 30 iunie ne vom confrunta cu o moţiune de cenzură iniţiată de PSD (…) Am luat decizia de a solicita prezenţa 100% a tuturor senatorilor şi deputaţilor PNL la toate pocedurile parlamentare importante până în data de 30 iunie. Nu ştim când va fi depusă moţiunea, dar PNL este mobilizat, va vota împotriva moţiunii şi va susţine toate demersurile parlamentare iniţiate de coaliţie”, a mai afirmat Orban.

PSD a anunţat şi o moţiune de cenzură până la finalizarea sesiunii parlamentare.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *