CALENDARUL guvernului „de sacrificiu” Cioloș: Audieri în mare viteză și vot în plen a doua zi

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis ca miniştrii propuşi de premierul desemnat Dacian Cioloş să fie audiaţi marţi în comisiile de specialitate, iar plenul reunit în care se va da votul pentru întregul Guvern să aibă loc miercuri, la ora 10,00.

Am aprobat programul privind zilele de marţi şi miercuri, care cuprinde audierea miniştrilor desemnaţi în Guvernul Cioloş şi şedinţa plenului reunit pentru miercuri, începând cu ora 10,00. Marţi, va fi o zi plină de audieri. Până miercuri dimineaţă, la ora 9,00, aşteptăm avizele de la comisiile care îi vor audia pe miniştri, iar plenul reunit începe miercuri la ora 10,00″, a anunţat, luni, preşedintele Senatului, Anca Dragu.

Întrebată de ce pentru ministrul desemnat al Sănătăţii s-au alocat două ore de audiere, mai mult decât în cazul celorlalţi candidaţi, ea a precizat că aceasta a fost decizia comisiilor de specialitate.

Cred că aceasta a fost decizia comisiilor şi solicitarea comisiilor respective. Cu siguranţă, vorbim despre o criză sanitară, despre pandemie şi ne aşteptăm, într-adevăr, ca cele mai multe discuţii să fie la audierea ministrului desemnat al Sănătăţii„, a explicat preşedintele Senatului.

CALENDAR

Audierile încep cu candidaţii propuşi pentru Cultură şi Sport şi continuă, de la ora 11.00, cu candidaţii propuşi pentru Cercetare, Apărare şi Externe.

De la 12.00, este programată audierea lui Alin Stoica, propus pentru Interne, şi a lui Cătălin Drulă, propus pentru Transporturi, portofoliu pe care l-a mai ocupat.

De la 13.00, este programată audierea candidaţilor de la Proiecte Europene şi Energie, de la 14.00, audierea celor de la Economie şi Dezvoltare, iar de la 15.00, audierea candidaţilor propuşi pentru Finanţe, Mediu şi Justiţie.

Audierile continuă, la 16.30, cu candidatul pentru Ministerul Muncii.

De la 17.30 este programată audierea candidatului propus pentru Ministerul Educaţiei, urmată de audierea candidaţilor propuşi la Sănătate şi Agricultură.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „CALENDARUL guvernului „de sacrificiu” Cioloș: Audieri în mare viteză și vot în plen a doua zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *