Calendarul evenimentelor din Constanța și Mamaia, lansat la Târgul de Turism al României

Primăria Municipiului Constanța anunță, luni, că a prezentat cele mai importante manifestări de anul acesta la standul destinației Constanța-Mamaia de la Romexpo. Printre primele evenimente anunțate se regăsesc deja cunoscutele Neversea, Sunwaves, The Color Run sau Festivalul Scoicilor, dar și Pontus Euxinus – Povestea Vinului Dobrogean sau Dacia Clasic – 50 de ani de la începerea fabricării modelului Dacia 1300.

CITEȘTE ȘI:

Potrivit Primăriei Constanța, începând cu luna martie, evenimente sportive, târguri culinare sau festivaluri de profil își vor deschide porțile atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști. 

Desfășurat în perioada 21-24 februarie, Târgul de Turism este cel mai important eveniment dedicat industriei de turism din România. Primăria Municipiului Constanța, Organizația Patronală Mamaia-Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, promovează împreună în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional Romexpo București, stand 26-29, destinația Constanța-Mamaia.

Calendar
evenimente

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.