Spread the love

Nici o ședință de Consiliu Județean fără caterincă. Și la ședința ordinară a CJC de vineri liberalii s-au luat la tăvăleală cu vicepreședintele Claudiu-Iorga Palaz. Totul a pornit de la proiectul de hotărâre privind consumul lunar de carburanți pentru autoturismele ce deservesc parcul auto al CJC și ale instituțiilor din subordinea sau autoritatea acestuia.

Liberalul George Niculescu a luat cuvântul și a precizat că, anul trecut, s-au alocat 400 de litri de combustibil, lunar, pentru fiecare dintre aceste autoturisme și s-au consumat doar 250. Anul acesta, CJC dorea să acorde 600 de litri și Niculescu a luat foc, solicitând și consilierilor PSD să voteze respingerea proiectului de hotărâre.

„Îi rog și pe colegii din PSD, gospodărește, să votăm împotrivă!”, a spus Niculescu.

În replică, Claudiu Palaz i-a trimis pe liberali la conferința locală de alegere a conducerii organizației municipale a PNL de la Casa de Cultură „ca să nu vă pierdeți funcțiile”.

„Noi suntem dispuși și nu au fost vreodată probleme în cadrul CJ să solicitați documente justificate pentru ceea ce se întâmplă la noi! Ați făcut o propunere, hai s-o supunem la vot! Vorbesc serios, mergeți la Casa de Cultură, că poate rămâneți fără funcțiile din Consiliu!”, a spus Palaz.

Liberalii nu s-au lăsat mai prejos și au precizat că ei sunt aleși de oamenii din județ, nu din municipiu, ridicând-o din nou la fileu lui Palaz.

„Ah, dumneavoastră sunteți partid separat, sunteți ca nesul, doi într-unul, la ofertă!”, a mai spus Palaz.

Potrivit lui Niculescu, este vorba despre „șase mașini ale CJC și alte Dumnezeu-știe-cât ale autorităților din subordine”.

Într-un final, după circoteca de rigoare, proiectul de hotărâre a fost adoptat.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *