Spread the love

Primarul orașului Cernavodă, Liviu Negoiță, este acuzat de faptul că proiectul de buget este adoptat pe repede înainte, fără o dezbatere publică.

„Ședința consiliului local privind aprobarea bugetului a fost ținută pe ascuns, neanunțată. Primăria Cernavodă nu respectă principiile de drept public și nu face demersuri pentru implicarea cetățenilor în actul de decizie conform legislației. Domnule primar Negoiță, banii publici sunt banii cetățenilor! Avem dreptul să știm destinația fiecărui leu din bugetul public. De ce îngrădiți acest drept? Sunteți interesat de oameni doar când le cereți votul?”, transmite candidatul pentru primăria Cernavodă al Alianței pentru Unirea Românilor, Robert Eusebiu Spârcaci.

CITEȘTE ȘI:

Consilierii locali din Cernavodă au fost convocaţi de primarul orașului, Liviu Negoiță, miercuri, 12 februarie, în ședință extraordinară, pentru a supune la vot mai multe proiecte, printre care și cel referitor la aprobarea bugetului consolidat de venituri și cheltuieli al UAT Cernavodă pe anul 2020. Proiectul a fost adoptat.

În acest sens, candidatul AUR pentru primăria Cernavodă arată cu degetul spre președintele organizației județene a PNL, Bogdan Huțucă. Deputatul l-a acuzat recent pe primarul Constanței, Decebal Făgădău, că ne aruncă o compunere, pe care o numește bugetul Constanței pe 2020 și ne prezintă un buget scris din vârful pixului. Astfel, candidatul AUR arată faptul că primarul liberal de la Cernavodă are aceeași abordare, prezentând un buget făcut din pix.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *