Bugetul Ministerului Agriculturii suplimentat de… PSD. Deputatul Vișan: „Liberalii au fost absenți…”

Comisiile reunite economică și de buget-finanțe din Camera Deputaților au avut miercuri o ședință în cadrul căreia au adoptat, printre altele, un amendament referitor la reașezarea bugetului Ministerului Agriculturii pentru combaterea efectelor produse de secetă și de grindină. Cvorumul de ședință a fost asigurat de PSD și ALDE, iar deputații liberali, ai PMP, UDMR și minorități au… absentat.

„Se autorizează MADR să suplimenteze cu suma de 67 milioane lei – credite de angajament, respectiv 45 milioane lei credite bugetare. (…) Suma este destinată finanțării până la finele anului 2020 a Programului de Realizare a Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor”, se arată în amendamentul prin care s-au alocat sumele necesare combaterii efectelor produse de secetă și grindină.

„Ținând cont de situația secetei, fără precedent, cu care s-a confruntat anul acesta țara noastră, am susținut astăzi amendamentul grupului parlamentar PSD, prin care sunt redistribuite în cadrul bugetului Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, sumele necesare operaționalizării Programului de Realizare a Sistemului Național Antigrindină și de Creștere a Precipitațiilor. Liberalii au fost absenți…”, a spus deputatul social-democrat constănțean, George Vișan, membru al celor două comisii, pentru TOMIS NEWS.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *