Bugetul de stat, pe repede-înainte în Parlament, retrimis la Iohannis! Huțucă cedează cu nervii: „Nesimțiții au promis spital regional la Constanța și nu au săpat un centimetru. Socialiștii consideră că dețin țara pe persoană fizică!”

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit miercuri pentru a discuta din nou, la cererea preşedintelui Klaus Iohannis, bugetul de stat pe 2019. Bugetul a trecut cu 245 voturi pentru, 115 voturi împotrivă și două abțineri. Evident, așa cum TOMIS NEWS arăta recent, social-democrații și-au manifestat intenția de a nu aduce nici o modificare la legea bugetului de stat.

CITEȘTE ȘI:

Iohannis a transmis, vineri, Parlamentului cererea de reexaminare a Legii bugetului de stat pe 2019, apreciind că proiectul, printre altele, „afectează dezvoltarea comunităţilor locale şi realizarea unor investiţii strategice”.

CITEȘTE ȘI:

Opoziția a reclamat faptul că PSD și ALDE nu au oferit nici un prilej pentru dezbateri, majoritatea parlamentară asigurându-se că legea bugetului de stat pur și simplu zboară prin comisii. Unul dintre acești parlamentari ai opoziției, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a avut o reacție vehementă.

„Pesediștii în frunte cu Teodorovici nici măcar nu vor să discute amendamentele opoziției care vizează chestiuni precum spitalele regionale și infrastructura. Nesimțiții au promis spital regional la Constanța, între timp nu au săpat măcar un centimetru. Când opoziția le amintește acest lucru sau când încercăm să găsim soluții pentru a începe totuși acest proiect, pesediștii ne închid gura! (…) PSD-ALDE se comportă dictatorial în Parlament și își bat joc de cutumule și regulile paramentare. Chiar acum, în comisia de Buget Finanțe, cei de la PSD-ALDE refuză dezbaterea pe amendamente la Legea Bugetului. Fac acest lucru deși este neconstituțional! Prin astfel de acțiuni PSD-ALDE suspendă practic ideea de opoziție în România. Socialiștii se comportă zi de zi ca și cum dețin țara asta pe persoană fizică, se comportă ca ultimul dictator latino-american care refuză să dialogheze cu opoziția. Eu deja nu mai văd nicio diferență între gașca asta de incompetenți hoți și gașca lui Maduro care a băgat Venezuela în benză, la propriu și la figurat”, a spus, miercuri, Bogdan Huțucă.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *