BUBUIE SCANDALUL dintre PNL și USR, la Constanța. Negoi țipă la liberali: „O poziție tranșantă față de derapajele incalificabile ale mucegăitei și analfabetei administrativ Ovanesian?”

Camarila primarului Vergil Chițac Felicia Ovanesian și Horia Constantinescu – și-a luat municipiul Constanța  pe persoana fizică, spre indiferența și incompetența PNL Constanța și spre disperarea celor de la USR. Sâmbătă seară, Felicia Ovanesian a comis-o din nou. Cu un primar Chițac plecat într-un binemeritat concediu, probabil obosit de câte taxe a impus constănțenilor pe care îi urăște, Ovanesian și-a făcut din nou de cap. Conștientă că liberalii sunt incapabili de o reacție, aceasta s-a dezlănțuit pe senatorul USR Remus Negoi, pe care l-a numit… marțafoi.

Senatorul Negoi nu a rămas dator și – în totală contradicție cu temperamentul calm cu care ne-a obișnuit – s-a revoltat împotriva lui Ovanesian, dar și împotriva liberalilor care acceptă acest mizerabil comportament al lui Chițac și Ovanesian. Bineînțeles că nu interesează pe nimeni faptul că liberalii se duc direct în groapă în timp record odată cu prestațiile manageriale ale lui Chițac, relevant este faptul că alianța PNL-USR, la Constanța, devine imposibilă, cu efecte negative clare asupra tuturor constănțenilor.

„Pentru că nu urmăresc pagini sau grupuri de țățisme, mi s-a atras atenția că mi s-au adresat nişte invective de către o aşa-zisă personalitate locală. Pentru că, de obicei, nu intru în polemici cu astfel de personaje, totuşi explic celor care îi tolerează permanentele derapaje acestei relativ proaspăt-mucegăită-numită (NU aleasă de cetățeni) în anturajul primarului. Personajul respectiv, de la care nu am pretenții nici de bun simț, nici de competență, a împuşcat mai mulți iepuri deodată:

1. A dat dovadă de analfabetism al bunei creşteri, lipsindu-i cei 7 ani de acasă, jignind ca cei care stau călare pe navetele goale de bere, cu PET-ul în mână.

2. A dat dovadă de analfabetism administrativ, pentru că un parlamentar poate face orice demers către un minister. Pe orice temă. Bineînțeles că în colaborare cu o entitate locală sau județeană, atunci când e cazul. Bineînțeles că un demers nu e luat acasă de cineva şi dormit sub pernă cu el.

E la mintea cocoşului/găinii…

Fără a pierde prea mult timp cu astfel de personaje, mirările mele sunt:

– de ce nu se delimitează primarul de astfel de toxicități, care nu au nicio treabă cu nimic?

– de ce nu există o poziție tranşantă a conducerii locale a partidului cu care suntem în alianță, față de derapajele incalificabile ale acestor personaje, la micimea caracterului cărora nu pot coborî, pentru a le răspunde?

Să cred că voi primi răspunsuri?…”, a transmis senatorul Negoi.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *