BPJ al PSD Constanța a decis ca Felix Stroe, absent de la ședință, să voteze… pro Dragnea!

Suflarea social-democrată din toată țara se ridică împotriva lui Liviu Dragnea și PSD Constanța reușește din nou să se ambiționeze să nu conteze, să nu aibă un cuvânt de spus, să nu fie vehementă, cu alte cuvinte: să nu aibă propria onoare. Astfel, joi, Biroul Politic Județean al PSD Constanța a decis în unanimitate ca președintele organizației județene, Felix Stroe, să susțină cauza lui Liviu Dragnea la ședința de vineri a Comitetului Executiv Național al PSD, deși Stroe nu a fost prezent la ședință și… nici măcar în Constanța de două zile!

Având în vedere poziționările vehemente ale multor organizații județene ale PSD, multe din ele conduse de prieteni apropiați ai lui Stroe (precum Marcel Ciolacu de la Buzău sau Mihai Tudose de la Brăila ș.a.), liderul de la malul mării este mandatat să voteze, împotriva acestora, o cauză care nu mai are nici o legătură cu programul de guvernare, ci cu circoteca internă din partid.

CITEȘTE ȘI:

Mișcare strategică marca Stroe și Tudose, în prag de război cu Dragnea: s-a semnat contractul pentru construcția podului suspendat de la Brăila. „Este un element de siguranță națională, care leagă provinciile istorice”

Astfel, PSD Constanța îşi va reafirma susţinerea faţă de Liviu Dragnea. La BPJ de joi al PSD Constanța au participat eterna plictisitoare, oportunistă și gargaragioacă, Mariana Gâju; inutilul parlamentar de Constanța, Radu Babuș; un nimeni ilustru al PSD Constanța – Gheorghe Donțu ș.a.m.d. Plictisit pentru că participă la așa ceva, liderul de ședință, Decebal Făgădău, a constatat că s-a decis cu unanimitate de voturi susținerea președintelui PSD, Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI:

Victorie à la Pirus pentru Dragnea! Sau cum ne uităm ca proștii la războaie inutile

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*