Bourceanu (PNL): „Vrem ca Portul Tomis să treacă în proprietatea Primăriei Constanța, ca să-l transforme într-un obiectiv turistic pe care să-l viziteze și vecinii noștri”

Proaspătul președinte al organizației municipale a PNL Constanța, senatorul Septimiu Bourceanu, depune toate eforturile ca să spele imaginea primarului Vergil Chițac. În timp ce edilul transmite mesaje grele, precum faptul că e pregătit de războaie și de orice scenariu sau că nu respectă votul consilierilor locali, Septimiu Bourceanu se străduiește să dreagă dileala primarului și să ofere o față umană pentru PNL Constanța. Astfel, joi, senatorul a transmis faptul că „Portul Tomis trebuie să treacă în proprietatea municipalității iar aceasta să îl transforme într-un obiectiv turistic și economic pe care să-l viziteze și vecinii noștri”:

Împreună dezvoltăm Constanța! Împreună gândim proiecte pentru că toți vrem să trăim, să muncim alături de familiile noastre într-un oraș frumos și dezvoltat. Noi ne asumăm că vom duce la capăt tot ce am promis. Pentru că avem o echipă puternică, responsabilă și implicată. Pentru că vrem ca Portul Tomis să treacă în proprietatea municipalității iar aceasta să îl transforme într-un obiectiv turistic și economic pe care să-l viziteze și vecinii noștri. Pentru că lacul Tăbăcărie este inima orașului și trebuie administrat de locuitorii Constanței. Pentru că în loc de unități militare dezafectate putem avea un parc industrial modern care să genereze locuri de muncă și investiții din toate colțurile lumii. Suntem pe drumul cel bun pentru că partenerul nostru principal în acest demers al nostru cu prioritate zero este cetățeanul. Nu va fi ușor dar Constanța va ajunge acolo unde ne dorim cu toții!”, a transmis senatorul Septimiu Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.