Bourceanu (PNL) transmite mesaje codate: „Reforma administrației constănțene va fi realizată cu ajutorul profesioniștilor și nu a politrucilor”

Senatorul constănțean liberal Septimiu Bourceanu transmite luni faptul că administrația locală este „un reset asumat și un restart proaspăt și eficient pentru ceea ce dorim să schimbăm în Constanța”. Având în vedere tensiunile din ultima perioadă dintre liberalii constănțeni și primarul Vergil Chițac, PNL insistă să mențină măcar imaginea unei echipe unite. Mesajul lui Bourceanu vine la scurt timp după ce Chițac a transmis că am fost ales primar în mod uninominal, fiind un alt atac al acestuia la adresa PNL. Evident, liberalii sunt din nou supărați din cauza comportamentului primarului și a convingerilor sale, iar aceștia l-au desemnat pe Septimiu Bourceanu să gestioneze situația lui Chițac care a rupt lanțul.

PNL Constanța vrea profesioniști. Este un angajament pe care ni l-am luat înainte de alegeri atunci când am prezentat viziunea noastră despre reforma administrației locale. Este un reset asumat și un restart proaspăt și eficient pentru ceea ce dorim să schimbăm în Constanța.  Angajamentul nostru față de constănțeni este să facem o reformă vizibilă și eficientă a administrației locale iar această reformă va fi realizată cu ajutorul profesioniștilor și nu a politrucilor. În rest, credem în dialogul permanent cu administrația locală și centrală, cu partenerii politici și cu societatea civilă. Oricine își poate aduce aportul la dezvoltarea municipiului și județului Constanța și chiar încurajăm acest lucru. Trebuie să înțelegem că doar prin decizii corecte și aplicate putem recupera două decenii de indiferență, ineficiență și management dezastruos”, a transmis Septimiu Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.