Bourceanu (PNL): „Prioritatea noastră, la malul mării, este să ne asigurăm că turiștii și operatorii din turism vor fi în siguranță în acest sezon”

Președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu au fost prezenți, joi, la Constanța. Șeful guvernului a avut inițial discuții cu reprezentanții HoReCa, la Instituția Prefectului, iar șeful statului a inaugurat maratonul vaccinării la malul mării. La aceste evenimente au participat liderii locali liberali, precum președintele organizației județene, deputatul Bogdan Huțucă sau președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu și prefectul Silviu Coșa. De asemenea, a fost prezent și coordonatorul organizației municipale, senatorul Septimiu Bourceanu, care a subliniat că toate măsurile inițiate în această perioadă sunt ca o gură de aer pentru turismul de pe litoral, care se poate desfășura în condiții normale:

„Cei mai importanți oameni din statul român au făcut astăzi o vizită la Constanța. Vorbesc despre președintele României, Klaus Iohannis, pe care l-am însoțit la centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu”. Aici, șeful statului a anunțat că din această saptămână toate centrele de vaccinare vor fi deschise pentru oricine vrea să se vaccineze, fără să fie nevoie de înscriere pe platformă. Tot astăzi, la Constanța, premierul Florin Cîțu ne-a asigurat că sezonul estival va fi deschis în siguranță pe litoral. De altfel, din discuțiile pe care le-am avut cu prim ministrul Florin Cîțu, cu deputatul Bogdan Huțucă, președintele Comisiei de Buget Finanțe din Camera Deputaților și cu prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, prioritatea noastră, la malul mării, este să ne asigurăm că atât turiștii cât și operatorii din turism vor fi în siguranță pe litoral în acest sezon estival. De altfel, aceasta a fost și tema discuției dintre premier și reprezentanții Horeca. Două vizite extrem de importante astăzi, vizite la care am avut onoarea să particip alături de președintele Klaus Iohannis și premierul Florin Cîțu”, a transmis Septimiu Bourceanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.