Bourceanu (PNL), pe fondul alianței PNL – PSD: „Eu, personal, aleg să mă bat pentru Constanța”

PSD și PNL au început, marți, negocierile pentru formarea unei majorităţi parlamentare, care să ducă la învestirea unui nou guvern. Luni seara, Biroul Politic Naţional al PNL a decis cu majoritate absolută de voturi începerea negocierilor cu PSD pentru coagularea unei majorităţi care „să asigure României stabilitatea necesară pentru a fi depăşită criza politică şi sanitară”.

În acest context, liberalii stau cu capul la cutie, întrucât electoratele dure ale PSD și PNL nu sunt foarte entuziasmate de reapariția USL. Întrucât avem o triplă criză: guvernamentală, economică și socială, cele două partide susțin că și-au propus ieșirea… la liman. Astfel, senatorul constănțean al PNL, Septimiu Bourceanu, ne-a precizat faptul că îi este indiferent cu cine face PNL guvernul, fie PSD, fie USR (care deja și-a anunțat intrarea în opoziție), scopul său fiind… Constanța și bunăstarea județului:

Dacă mergem cu PSD sau cu USR urmează să decida Biroul Permanent Național al PNL… Știu că sunt câteva principii de la care nu ne vom abate în aceste negocieri! Eu, personal, pot să vă spun că mă bat pentru Constanța, în primul rând. Scopul meu și al echipei din care fac parte este să dezvoltăm judetul Constanta în primul rând împreună cu cetățenii. Apoi, pot să vă mai spun că în USR am găsit oameni deschiși la dialog și cu dorința de a transforma orașul în bine și, cred, că și în PSD există astfel de oameni”, a spus senatorul Bourceanu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *