Bourceanu (PNL) continuă războiul cu Voiculescu (Sănătate): „NU aveți capacitatea să identificați soluții!”

Un scaun gol s-a aflat luni, la grupul PNL din Senat, unde ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost așteptat de senatorul constănțean Septimiu Bourceanu. De mai multă vreme, ministrul este chestionat cu privire la sistemul de Sănătate din Constanța și este… complet impasibil. Prima dată, a fost un serios semnal puternic. A doua oară, cifre exacte și îngrijorătoare. A treia oară… Septimiu Bourceanu a răbufnit și este clar că nu mai există cale de întors: între USR-PLUS și PNL, în privința Sănătății, nu va exista dialog.

Bourceanu s-a arătat dezamăgit de faptul că Vlad Voiculescu nu s-a prezentat la comisia din Senat și, astfel, aspectele legate de Sănătatea din Constanța sunt neclarificate:

Nu pot să nu remarc domnule ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, INDIFERENȚA cu care îi tratați pe toți locuitorii județului Constanța după ce nu ați onorat întâlnirea de astăzi de la Grupul Parlamentar P.N.L. de la Senatul României. Dacă astăzi m-ați tratat pe mine, senator al României, cu dispreț și indiferență înseamnă că mâine va veni rândul unui alt român sau unui alt județ să primească o porție din aroganța de care dați dovadă. Iar acest lucru nu este permis unui ministru din Guvernul României, unui ministru creditat de români să rezolve problemele sistemului sanitar nu să le îngroape prin aroganță și nepăsare. Atitudinea dumneavoastră nu face decât să demonstreze că nu aveți capacitatea să identificați soluții sau, mai grav, un milion de români vă sunt indiferenți”, a transmis Bourceanu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *