Bourceanu (PNL): „Colegii mei au BLOCAT construcția unui bloc de 35 de etaje în Constanța. SE POATE, pentru un oraș normal și civilizat”

A fost ședință a Consiliului Local Municipal Constanța, vineri după-amiază, unde consilierii locali, printre altele, au respins documentația privind construcția unui imobil P+37 și S7 în oraș, în zona Poarta 2. Liberalii au invocat faptul că vorbim de spațiu verde și, astfel, proiectul de hotărâre a fost respins, punând umărul și consilierii USR.

Colegii mei, consilierii locali liberali, au avut astăzi o misiune importantă. Au avut misiunea de a mai face un pas spre normalitate. Și au reușit chiar mai mulți pași! Împreună cu colegii de alianță, consilierii locali PNL și USR PLUS au votat un proiect de hotărâre prin care nu se va mai construi un bloc de 35 etaje în municipiul Constanța într-o zonă cu spațiu verde. Iată că se poate! Iată că sunt soluții pentru un oraș normal și civilizat. Iar un astfel de oraș trebuie să fie atractiv pentru investitori. În acest sens, consilierii liberali au votat un proiect de hotărâre prin care solicităm Guvernului României un teren pe care se va construi un parc tehnologic. Este un proiect aflat în acordul încheiat între PNL și USR PLUS după alegerile locale și dorit atât de noi cât și de colegii de la USR PLUS. Primul pas a fost făcut în realizarea parcului tehnologic. La fel și în dezvoltarea orașului. Pentru că astăzi s-a votat realizarea unei noi străzi între Eden și Vivo Mall. Am solicitat Ministerului Apărării Naționale să aprobe trecerea unui teren pe care îl deține, în domeniul public al municipiului Constanța pentru ca acest proiect să devină realitate. Și, în premieră pentru orașul de la malul mării, colegii mei au votat studiul de fezabilitate pentru ridicarea unui adăpost al animalelor fără stăpân. Pentru că dezvoltăm Constanța împreună”, a transmis președintele organizației municipale a PNL Constanța, senatorul Septimiu Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.