Bourceanu (PNL): „Benzinarii au UMFLAT prețurile pe fondul unei PANICI generalizate! Asistăm la dezinfomare și LĂCOMIE!”

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi că „statul român are obligația de a-și proteja cetățenii, de a proteja economia”, în contextul în care prețul la combustibil a explodat miercuri seară. Premierul a anunțat că ANAF, ANPC, Consiliul Concurenței au demarat investigații și că a cerut tragerea la „răspundere a celor vinovați și sancțiuni severe pentru cei care vor să genereze instabilitate”.

Guvernanții nu sunt mulțumiți de această manipulare care duce la destabilizarea României, printre cei revoltați fiind și senatorul liberal constănțean Septimiu Bourceanu, care a răbufnit efectiv împotriva… benzinarilor:

Creșterea prețurilor la combustibil, în opinia mea, este abuzivă, artificială și periculoasă pentru toată lumea. Vine după o intoxicare în masă de pe urma căreia au profitat în mod abject și nejustificat companiile care dețin benzinării și care au umflat prețurile pe fondul unei panici generalizate. Asistăm la dezinformare pe o parte și, pe cealaltă parte, la lăcomia celor care au văzut posibilitatea unui profit uriaș și rapid din nevoia oamenilor de a se proteja de o creștere nejustificată a prețurilor. Cred că instituțiile statului care au competență în astfel de situații trebuie să intervină urgent și să stopeze această criză. Cred, de asemenea, că ar trebui luate măsuri, acolo unde este cazul, împotriva celor care au profitat de români”, a transmis senatorul Bourceanu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *