Bourceanu (PNL): „Aștept propunerile constănțenilor cu privire la regulamentul zonei peninsulare”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a comis-o din nou: Încă un regulament care a inflamat constănțenii, cel referitor la zona peninsulară. În timp ce city-managerul municipiului, Felicia Ovanesian, consideră că nici un constănțean nu trebuie ascultat și că toate treburile prin oraș se întâmplă doar cum vrea ea, riveranii din zona menționată au avut în acest weekend o întâlnire cu politicienii locali, de la USR, PSD și… senatorul Septimiu Bourceanu de la PNL, în calitate de președinte al organizației municipale.

https://www.youtube.com/watch?v=F9QNxDni-64

Evident că nu s-a ajuns la nimic concret, iar bulibășeala cu regulamentul trebuie… remediată, aceasta fiind singura concluzie a întâlnirii. Astfel, pe fondul distrugerii fără oprire a orașului de către administrația Chițac, liberalii vor o… amendare a regulamentului, pentru ca dezastrul să nu fie total, ci măcar parțial. În acest sens, senatorul Bourceanu a anunțat luni că așteaptă de la constănțeni toate propunerile acestora privind regulamentul zonei peninsulare, până vineri:

M-am întâlnit în această dimineață cu primarul Vergil Chițac și am discutat despre regulamentul privind accesul în Zona Peninsulară. Am ascultat cu atenție tot ce ați spus, sâmbătă, la întâlnirea din Piața Ovidiu și i-am transmis primarului dorințele voastre de a amâna aplicarea regulamentului și de a-l completa.Vreau să vă spun că am găsit deschidere la Vergil Chițac și dorința de dialog pentru a aduce acest regulament la cea mai bună formă.În acest sens, este important ca, până la sfârșitul acestei săptămâni, așa cum am stabilit împreună, să centralizăm propunerile și amendamentele voastre pentru completarea regulamentului. De aceea, este foarte important ca, până vineri dimineață, să avem amendamentele voastre la regulament și să găsim cea mai bună cale pentru a rezolva această situație. Vă mulțumesc și așteptăm propunerile și amendamentele voastre!”, a transmis senatorul Bourceanu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „Bourceanu (PNL): „Aștept propunerile constănțenilor cu privire la regulamentul zonei peninsulare”

  • luni, 8 noiembrie 2021 la 12:18
    Permalink

    Pe Faga l-au atacat exact cu asta, iar acum ei marjeaza tare pe Regulamentul lui peste prajit. Intrebarea este pt ce ne trebuie un regulament ca sa accesam zona peninsulara? Pt ce trebuie sa interzica ei mersul cu masina pt ca asa vrea muschiul lor, cand in loc sa interzica, pot face un transport in comun civilizat, care ajunge la timp, eficient etc, iar cand acest transport in comun ar functiona ceas, oamenii de placere si comoditate nu ar mai lua masinile. Pt ca asa fac retrograzii aia in Viena si nici nu simti nevoia sa te urci in masina. Ca sa nu mai pomenim ca daca nu mai am nevoie de masina in oras, scad cheltuielile tuturor ( asigurare, cauciucuri, piese de schimb etc) si se decongestioneaza orasul normal, fara sa ne impuna Ovanesian cea nealeasa, nimic.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *