Bourceanu (PNL), acuzat de… fraudarea alegerilor la Congres. „De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată și am spus lucruri care au deranjat!”

Delegații din echipa lui Florin Cîțu ar fi primit indicații, printr-un mesaj, cum să-și dovedească votul la Congresul care se desfășoară astăzi la Romexpo – informează sursele G4Media. Din mesaj reiese că delegaților li s-a indicat să iasă cu buletinul de vot din cabină, deschis o treime, astfel încât unul dintre coechipierii lui Cîțu să poată observa dacă delegatul a votat corespunzător.

Se iese ușor din cabine, în grupuri compacte, cu buletinul deschis o treime. După ce ați încercuit Cîțu și îl arătati ușor către Septimiu” – scrie în mesaj.

Este vorba despre… senatorul constănțean Septimiu Bourceanu. În replică la acuzații parlamentarul constănțean a transmis faptul că „organizația Județeană PNL Constanța s-a comportat exemplar în această campanie electorală internă” și susține că este o țintă pentru că am avut o poziție asumată și nu m-am ferit să spun lucruri care au deranjat:

Organizația Județeană PNL Constanța s-a comportat exemplar în această campanie electorală interna care a precedat congresul de astăzi. Eu și colegii mei am reușit să fim echidistanți, am respectat punct cu punct statutul partidului și am acordat șanse egale ambilor candidați. Tocmai de aceea consider că acuzația care mi se aduce este ridicolă și are ca scop demobilizarea celorlalte organizații și redirecționarea votului către un anume candidat. De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată și nu m-am ferit să spun lucruri care au deranjat”, a transmis senatorul Bourceanu.

Congresul PNL se desfășoară sâmbătă la Rompexpo, cu mari ciocniri între taberele lui Orban și Cîțu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

2 comentarii la „Bourceanu (PNL), acuzat de… fraudarea alegerilor la Congres. „De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată și am spus lucruri care au deranjat!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *