Boris Johnson a IZBUCNIT la Summit-ul NATO: „Putin a depăşit deja linia roşie a BARBARISMULUI!”

Premierul britanic Boris Johnson afirmă joi, înainte de Summit-ul NATO de la Bruxelles, că preşedintele Federaţiei Ruse Vladimir Putin a depăşit deja „linia roşie” în ceea ce priveşte barbarismul şi susţine impunere de noi sancţiuni economice regimului condus de Putin.

Cred că realitatea este că Vladimir Putin a depăşit deja linia roşie a barbarismului şi cred că acum depinde de NATO să ia în considerare, împreună, îngrozitoarea criză din Ucraina, îngrozitoarea suferinţă a oamenilor din Ucraina şi să vedem ce putem face mai mult să-i ajutăm pe oamenii din Ucraina să se apere, să vedem ce putem face mai mult pentru a intensifica sancţiunile economice în jurul regimului lui Putin. Acestea vor fi unele dintre lucrurile pe care le vom discuta”, a declarat primul ministru al Marii Britanii.

Boris Johnson consideră că măsurile privind Rusia trebuie luate împreună de către statele vestice, subliniind că ajutorul dat de aceste state Ucrainei este direct proporţional cu duritatea sancţiunilor impuse Rusiei.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *