BOMBĂ: Ovidiu Cupșa, aproape desemnat candidat al PNL pentru Primăria Constanța!

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului, aproape 1.300 de delegaţi liberali din toată țara fiind prezenţi la şedinţă. Pe ordinea de zi a evenimentului, printre altele, s-au aflat prezentarea raportului de activitate al Guvernului, bilanţul politic al conducerii liberalilor şi bilanţul grupurilor parlamentare. Totodată, liberalii și-au stabilit priorităţile pentru noua sesiune parlamentară şi strategia pentru alegerile locale din vara acestui an.

CITEȘTE ȘI:

Din această ultimă perspectivă, s-au creionat situații surpriză referitoare la Constanța. Ovidiu Cupșa, aspirant al formațiunii locale a PNL pentru fotoliul de primar al municipiului, se bucură de o largă susținere în Consiliul Național.

Potrivit surselor TOMIS NEWS din cadrul PNL, discuțiile de la Consiliul Național al partidului în privința Constanței s-au conturat în jurul lui Ovidiu Cupșa – candidat pentru Primăria Constanța și Bogdan Huțucă, președintele organizației județene, pentru Consiliul Județean Constanța.

Ovidiu Cupșa nu a detaliat nimic despre aceste discuții, susținând pentru TOMIS NEWS faptul că „nu pot să anticipez o decizie a partidului”.

O decizie finală va fi luată de conducerea centrală a PNL în aproximativ două săptămâni. În acest sens, până la 15 februarie liberalii constănțeni vor prezenta rezultatele sondajului de opinie pe care îl desfășoară în această perioadă cu privire la desemnarea candidaților, iar până la 1 martie, așa cum a trasat președintele Ludovic Orban, trebuie desemnați toți candidații.

CITEȘTE ȘI:


DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.