BOMBĂ: Mohammad Murad, CANDIDATUL PNL la PRIMĂRIA CONSTANȚA! Bola și Niculescu, OUT; Dragomir revine!

Aristocrații amuzante în această seară la Phoenicia Hotels & Resorts, unde liderii liberali de pe mapamondul opoziției s-au reunit pentru pupatul ghiulului investitoresc. Dacă, recent, patronul acestui complex, Mohammad Murad, a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Constanța, întrucât este dezamăgit de Decebal Făgădău și, deși apreciază PSD, se impune o candidatură din partea domniei sale, s-au făcut cărțile în așa fel încât să vină confirmarea de rigoare. Această confirmare nu putea să vină decât din partea liberalilor constănțeni, care au experiență în astfel de situații, cum ar fi prinderea fraierului cu bani. Data trecută a fost rândul lui Gabriel Comănescu, acum bățul scurt a fost tras de Murad…

CITEȘTE ȘI:

Vizită ministerială cu răfuieli personale: Țuțuianu a insistat pe dezvoltarea turismului, Murad îl avertizează pe Făgădău și candidează la Primărie, Trif l-a „tăvălit” pe Dobre

O miștocăreală de papion cu șampanie

Liberalii se agață în aceste zile de istoricul unui partid pe care, știm cu toții, nu îl mai reprezintă. Dinastia brătienilor este oale și ulcele și, astfel, nu mai are cine să-i strângă de gât pe acești aristocrați amatori, care s-au înghesuit la următoarea invitație:

„Stimați colegi,
Pe 21 august, ora 16:00, vă invit pe terasa restaurantului Babel de lângă Casinoul Atena din cadrul complexului Atena din cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord Năvodari, unde alături de primarii PNL din filiala noastră vom petrece câteva ore, în care vom ciocni un pahar de vin și vom degusta preparatele bucătarului d-lui Mohamed (sic!), care ne este gazdă și prilej cu care îl veți cunoaște mai bine și vom putea afka (sic!) direct de la sursă cu ce gânduri pornește pe drumul unui posibil candidat la primăria municipiului Constanța. Până acolo drumul este lung și probabilitate (sic!) este relativă, dar discuțiile vor fi interesante!”
 

TOMIS NEWS precizează că a depus eforturi serioase să reflecte acest mesaj în limba română, greșelile flagrante gramaticale le-am prezentat intenționat, tocmai ca să se vadă analfabetismul acestor aristocrați aroganți.

În fine, revenim la întâlnirea în cauză:

PNL Constanța s-a prezentat la mișto, vechii liberali sunt, din nou, excluși din planuri!

Liberalii s-au înghesuit la cafelele date de Murad și nu vorbim doar de cei constănțeni, au mai participat președintele PNL București, Cristian Bușoi sau… marea surpriză, fostul președinte al PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, pensionatul care nu se împacă cu ideea. Cu propria sa idee!

CITEȘTE ȘI:

EDITORIAL Punct final pentru cariera lui Gheorghe Dragomir. Omul care „va fi uitat într-o lună”

Ceea ce s-a întâmplat în cadrul acestei întâlniri este… fascinant!

„Au fost primarii, parlamentarii de la PNL, președinți de organizații județene, dar și alții, cum ar fi Gheorghe Dragomir, din ce am înțeles el este omul din umbră în toată povestea asta. A mai fost și Bușoi. Liberalii s-au dus la mișto cu doi presupuși candidați, cu Bola ăla mic (Bogdan Bola, consilier județean, fiul lui Eugen Bola, inspector șef al ITM Constanța – n.r.) și cu George Niculescu (consilier județean, fost candidat la Parlament în 2016 – n.r.). Ambii au zburat din planuri când s-a propus candidatura lui Murad”, ne-a precizat un liberal prezent la respectiva ședință.

TOMIS NEWS a încercat să îi contacteze pe toți cei nominalizați, fără succes, inclusiv pe deputatul PNL Constanța, Robert Boroianu, care s-a arătat foarte iritat de situație:

„TOMIS NEWS? Ăăă… a fost o întâlnire privată, nu una politică și altceva nu am ce să vă spun! La revedere!”, a spus deputatul Boroianu, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Boroianu, supărat că oamenii își găsesc locuri de muncă și accesează credite pe baza vizei de flotant

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *